El Parlament, amb els treballadors de GE Power Controls

La declaració que s'ha llegit recorda que la planta de Sant Vicenç ha obtingut un 26% de beneficis tant enguany com l'any passat

Redacció
13 de març del 2013
Aquest dimecres, el Parlament de Catalunya ha llegit una declaració sobre l'expedient de regulació d'ocupació a la planta de Power Controls de Sant Vicenç de Castellet, declaració que el diputat David Bonvehí, de Convergència i Unió, creu que és important i visualitza la unitat d'acció de tots els grups parlamentaris per un tema tan important per al Bages.
 
En la declaració es fa constar expressament que la planta de Power Controls de Sant Vicenç de Castellet és altament productiva i ha obtingut un 26% de beneficis tant enguany com l'any passat i que va ser premiada per General Electric com a millor planta del grup. També recordava que des de l'any 2008 ha rebut anualment els diferents premis de qualitat, seguretat i atenció al client, en competència amb la resta de plantes del grup.
 
En la Declaració es deixa clar que el Govern de la Generalitat de Catalunya ha col·laborat amb Power Controls per mitjà de l'Agència de Suport a l'Empresa Catalana, amb la realització del pla de continuïtat, per garantir la viabilitat i el millorament de la planta. Així mateix, quan ha estat coneixedor de la situació actual, ha iniciat converses i accions tant amb la direcció de l'empresa com amb els treballadors. La gravetat de la situació fa que sigui necessari persistir en aquestes accions i converses. 
 
En el Ple del Parlament han assistit una amplia representació dels treballadors, que han estat acompanyats per l'Alcalde del municipi, Joan Torres.