El Deyse empata a Saragossa i les noies remunten al Leioa

10 de març del 2013
El CN Manresa femení va vèncer el seu partit.
El CN Manresa femení va vèncer el seu partit. | CNM
El CN Manresa femení va vèncer el seu partit. Foto: CNM

El Deyse de Carles Sanz va jugar un bon partit en el seu desplaçament a terres aragoneses on van aconseguir un empat valuós, desprès de dominar el partit en la seva major part.

Els dos primers quarts van ser per als bagencs, que amb eficàcia dominaven el joc i el marcador. Desprès del descans llarg, els manyos van trencar la defensa manresana per aconseguir un parcial de set de tennis 6-4 i aconseguir arribar al darrer període amb igualtat. Els manresans van tornar a posar-se per davant però els locals igualaren i l'esforç final visitant va servir una gran ocasió amb llançament de Marc Bisbal que toca el travesser i queda a la línia.

Cal destacar el rècord golejador de Marc Bisbal que signa fins a 8 gols.

Arbitratge a càrrec de Ruth Gonzalez i JR Malon. Els locals disposaren de quatre superioritats de les que van convertir en gol dues. El CN Manresa de set anotà dos gols i convertí el penal de què va disposar.

Parcials 2-3, 2-3, 6-4, 1-1

Escuela de Waterpolo de Zaragoza: M Murillo, J Jimenez, C Ezcurra 1N C Murillo W, D Blas 2, M Perez, A Martin 1, F Plou 1, A Lahuerta 2N A Muntaner 3,F Tejero.
CN Manresa Deyse: K Lenard, Eudald Martinez, E Casasayas 1, Marc Bisbal X, O Muns, A Blanco 1, C Andres, Eloi Martinez.

El CN Manresa femení remunta al Leioa ASK, per deixar el marcador 10-9
Les noies de Jordi López van aconseguir una victòria necessària per seguir somiant fins el darrer partit a base de cor i fe.

Les basques van sortir a per totes per a ratificar la seva victòria del partit d'anada i gairebé van aconseguir-ho, doncs només faltaven 6 minuts i manaven en el marcador per 6-9.

La reacció a base d'orgull i categoria va ser fantàstica fent vibrar el públic de la municipal manresana. Els gols a parells de Paula Abellan i Noemí Sala van ser els claus per aconseguir el miracle. Bon paper de la jove Ainoa Cèsar per ratificar la justícia de la seva selecció per anar amb l'equip de la FCN que jugarà el Campionat d'Espanya infantil a final de mes a Madrid.

Arbitratge a càrrec de G Zegri i I Ruiz. El CN Manresa va fer un gol en superioritat i 3 de penal. Van rebre catorze expulsions i un penal. El Leioa ASK, va ser castigat amb vuit exclusions i quatre penals. Van fer cinc gols en superioritat i un penal.

CN Manresa: C Terrados, P Abellan 2, A Casasayas, M Serra, A Bisbal 4, L Muns, M Izquierdo, A Martinez, C Fargas 1, N Sala 2, E Alegre 1, IM Rodriguez, A Cèsar.