El Dr. Valentí Fuster, doctor honoris causa per la UVic

per Redacció, 8 de març de 2013 a les 18:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Valentí Fuster ha estat investit com a Doctor Honoris Causa per la UVic. Foto: Adrià Costa

La Universitat de Vic va investir el passat 1 de març com a doctor honoris causa el cardiòleg Valentí Fuster. El Patronat de la Fundació Universitària Balmes va concedir el guardó per l'alt valor de la tasca investigadora del Dr. Fuster, per la seva trajectòria professional i per les seves aportacions en el camp de la ciència mèdica.
 
El Dr. Fuster, fill adoptiu de la vila de Cardona i un dels cardiòlegs més reconeguts a nivell mundial, va rebre el guardó a l'Aula Magna de la universitat acompanyat per membres de la comunitat universitària, familiars i amics. En el seu discurs d'acceptació, Fuster va assenyalar que la motivació és essencial per tirar endavant qualsevol projecte i va encoratjar als assistents a no claudicar davant de la frustració. Fuster va explicar també l'èxit del programa Fifty-Fifty que la Fundació SHE està desenvolupant a Cardona. A l'acte hi va assistir també l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch.

 

Participació