El Deyse torna al camí de la victòria (7-6)

Tot i així, els manresans van haver de patir en un partit contra el segons equip del WP Navarra que tenien controlat 6-1

04 de març del 2013
En el partit ajornat de la 7ª Jornada que enfrontava al Deyse CN Manresa contra el filial del WP Navarra, els manresans de Carles Sanz va aconseguir un triomf important.

L'inici de partit prometia un partit plàcid per a l'equip bagenc. Amb una defensa segura i ordenada i aprofitant en atac les oportunitats que concedia el rival, l'equip local certificava amb un 4-1 la seva superioritat en el joc, amb gols d'Oscar Rey, Eudald Martínez i dos de Marc Bisbal.

El segon parcial, amb un joc més pausat i sense arriscar en excés, el CN Manresa arrodonia aquesta primera meitat amb 2 gols més, un altre de Oscar Rey i de Carlos Andres, que l'equip visitant reduïa a manca de 7 segons per deixar el marcador en 6 a 2.

El descans no va afavorir els interessos locals, ja que van tornar a l'aigua precipitats, sense l'ordre atacant dels dos quarts i excessivament nerviosos amb un arbitratge que començava a mostrar-se permissiu amb l'agressivitat visitant sense tenir el mateix criteri en la defensa bagenca.

Això va posar nerviosos als locals i fruit d'aquests nervis, el partit es va anar ajustant fins el 6-4 que tancava el tercer quart. Una recuperació local i posterior contraatac d'Eloi Martinez, posaven el lluminós amb un 7-4 a l'últim segon d'aquest quart.

Semblava que l'embranzida visitant havia frenat però ben el contrari, els nervis van tornar a aparèixer en l'equip local, provocant l'eliminació en el darrer quart de Joan Martínez i Enric Casasayas per protestar. Sense recanvis i amb els jugadors molt tocats, l'equip navarrès va arribar al 7-6 i una última ocasió amb doble superioritat per empatar el partit. Però el braç d'Oscar Rey a llançament exterior, va salvar els tres punts pels locals que els mantenen en la cinquena posició i els retornen a la victòria després de tres derrotes seguides.

Cal estacar la defensa en inferioritat, on els visitants només van poder marcar 1 gol de 13 exclusions. Cal millorar però l'aspecte anímic, l'equip es desinfla amb massa facilitat.

CN Manresa Deyse: K.Lenard, E.Casasayas, A.Vilarasau, E.Martinez (1), O.Muns, O.Rey (2), J.Martinez, C.Andrés (1), M.Bisbal (2), E.Martinez (1)
WP Navarra B : F.Iturralde, A.Rodriguez, A.Mairal, G.Gamboa, J.Marcen, A.Sanchez, J.Eguilaz (1), F.Arriazu (3), I.Sanchez, M.Ahechu, I.Irurtia (1), J.Munarriz (1), M.Ucero

Parcials : 4-1, 2-1, 1-2, 0-2

Àrbitres : G.Zegri i Ll.Pérez que assenyalaren 13 expulsions i 1 penal als locals i 7 expulsions i 1 penal als visitants.