Els Faltagent de Fonollosa representen «Mentiders» a Súria

Redacció
01 de març del 2013
Assaig general de 'Mentiders'.
Assaig general de 'Mentiders'. | ACRFonollosa
Assaig general de 'Mentiders'. Foto: ACRFonollosa

El Grup de Teatre Faltagent de Fonollosa representarà la comèdia "Mentiders", d'Anthony Neilson, al teatre del Foment Cultural de Súria. Serà aquest proper diumenge 3 de març, a les 6 de la tarda, dins la programació de la Mostra de Teatre d'aquesta localitat.
 
Els Faltagent arriben a Súria amb aquesta comèdia hilarant, després d'una dotzena de representacions, havent passat per diversos concursos i mostres (Esparreguera, Abrera, Vinaixa, Calaf, Navarcles,...) i quan estan just a la recta final del projecte. A principis d'abril (quan farà un any de l'estrena), realitzaran la darrera representació a Sant Joan de Vilatorrada. Abans, però, seran a Arenys de Mar i Sant Feliu de Codines.
 
Les entrades es podran comprar a les taquilles del mateix teatre, des d'una hora abans de la representació, i valdran 3 €.
 
Sinopsi
Dos policies de Londres (Bobbies) es troben en la situació d'haver de comunicar una mala notícia a un matrimoni, la Nit de Nadal. I, senzillament, no s'hi veuen amb cor del tot. Per no fer mal a aquesta pobra gent, mentint o bé deixant que els malentesos vagin creixent, permeten que les situacions es vagin complicant cada vegada més, fins arribar a límits indescriptibles.
 
Aquests polis potser no són gaire intel·ligents, però són bona gent. No menteixen per dolenteria, ni per treure'n cap profit, ho fan senzillament per no fer mal. Els acompanyen cinc personatges que, amb les seves peculiars maneres de ser, ajudaran a embolicar la troca cada vegada que apareixen.
 
És una comèdia amb un embolcall de caramel però amb un contingut no sempre dolç, a vegades picant, a vegades àcid i gairebé sempre molt malintencionat.
Arxivat a