Tirs lliures amb... Marc Mundet

Per realitzar els següents Tirs lliures amb... Manresainfo.cat continua les converses amb els periodistes que segueixen l'actualitat del Bàsquet Manresa. En aquesta ocasió, l'entrevistat és en Marc Mundet, periodista de RAC1. De la trajectoria del conjunt bagenc i del liderat de la seva emissora en surt la secció d'aquesta jornada

Xavier Sucarrats Palà
25 de febrer del 2013
Marc Mundet al Nou Congost.
Marc Mundet al Nou Congost. | Xavier Sucarrats
Marc Mundet al Nou Congost. Foto: Xavier Sucarrats

- La situació del Bàsquet Manresa s'ha agreujat amb les dues darreres lesions.  Recordes alguna temporada que a un equip li succeïssin tants contratemps?
- Recordo una temporada del Manresa també que a la jornada u es lesiona qui havia de ser la figura de l'equip, Brian Cusworth. Van començar amb 1-7 o 1-8 i al final es van acabar salvant. És un any molt complicat però jo espero que el Manresa s'acabi salvant.
 
- Què creus que hauria de fer el Manresa, apart de guanyar partits, per salvar-se?
- Primer guanyar els partits contra els rivals directes. Això és fonamental. Contra Lagun Aro, Cajasol, Fuenlabrada... Unicaja i Múrcia no són a la guerra del Manresa però tot hi ajuda. I després caldrà veure el marge que té el club per fitxar. Crec que serà mínim. Quan vaig saber de lesió del Javi Rodríguez vaig pensar en un nom, que és Nil Angelats. El vaig veure debutar contra el Madrid i, malgrat el Manresa va perdre de catorze, el nano va fer un partidàs. Estic convençut que se'n sentirà a parlar. Ara és l'hora de ser atrevits. El Jaume, el Pere i tot l'equip han de ser atrevits. L'Álex ho està fent molt bé i per què no apostar per al Nil?
 
- Què té la programació de la teva emissora que enganxi a tanta gent?
- És una emissora, en primer lloc, fresca, jove i amb gent que vivim molt la ràdio. Ens agrada molt el què fem i hi dediquem moltes hores. I en segon lloc, som un grup de gent que ens identifiquem molt amb el país. Per damunt de partits polítics i de colors. Tenim molt clar qui som, d'on som, cap on anem i el què volem ser. És un dels perquès RAC1 ha connectat tant amb la gent.  Som un grup de persones que intentem connectar amb la realitat de la gent. Digues-li Catalunya, digues-li crisi... El secret és fer les coses un xic amb el cor.