L'IES d'Auro disputa el seu campionat d'atletisme

Redacció
20 de febrer del 2013
Els campions i campiones de 1r d'ESO de l'IES d'Auro.
Els campions i campiones de 1r d'ESO de l'IES d'Auro. | CAM
Els campions i campiones de 1r d'ESO de l'IES d'Auro. Foto: CAM

Aquest migdia de dimecres s'ha disputat a la pista poliesportiva de l'IES D'AURO de Santpedor la jornada final del seu 4rt Campionat d'Atletisme 1er d'ESO.
 
Sota l'organització de Club Atlètic Manresa, els 40 joves finalistes han disputat les seves respectives finals, un cop s'haguessin classificat desprès de les dues jornades classificatories cel.lebrades la setmana pasada, tot pensant en la gran final INTER-IES de la comarca del Bages, que es disputarà a l'Estadi Municipal d'Atletisme El Congost durant el proper Març, i en la que l'IES D'AURO ja coneix el que es guanyar-la.
 
Entre els guanyadors, cal destacar la victòria d'Arnau Casafont en la final dels 500 metres amb uns excel·lents 1'35"5. Tanmateix, ha estat destacat el triomf de Pau Fernàndez en Salt amb un millor intent de 2,10 metres. Cal destacar les victòries de Cesc Casanovas amb 5"2, i de Núria Torra amb 5"6 en els 35 metres llisos.
 
Amb la celebració d'aquesta final interna a l'IES D'AURO, nomès quedaràn per disputar les dues grans finals INTER-IES (de Manresa, i de la comarca del Bages) en el mateix Estadi Municipal d'Atletisme El Congost, durant la primera quinzena de Març.
Arxivat a