El partit se li fa massa llarg al Deyse i perd a casa (6-9)

Les noies del waterpolo manresà vencen a Cuatro Caminos

16 de febrer del 2013

El Deyse de Carles Sanz va veure com el partit se li feia massa llarg i després d'un inici amb bon joc i domini, ben arrodonit amb gols i avantatge en el marcador, no podien mantenir la intensitat, tan pel que fa a la poca profunditat de la banqueta, com a millor condició física. Un baix percentatge d'aprofitament de les jugades de superioritat, només dos gols de vuit i un penalti desaprofitat ajudaren a que els del Baix Llobregat donessin la volta al marcador i s'enduguessin els punts en joc quan els bagencs havien mostrat que eren capaços de superar-los quan estaven frescos a l'inici del partit.

L'avantatge dels de Carles Sanz va durar fins al tercer quart, quan els visitants aconseguiren posar-se 4-5, i amb un esforç els manresans empataren a cinc gols però des d'aquest moment els de Sanchon posaren la directa cap un triomf merescut per la seva fe en ells mateixos.

Arbitratge a càrrec de JM Sanfeliu i J Tomàs.

Parcials: 3-2, 1-2, 1-2 i 1-3.

Alineacions i golejadors:
CN Manresa Deyse: K Lenard, A Vilarasau, E Casasayas 1, A Blanco, Eudald Martínez 1, O Muns, O Rey 2, C Andrés i M Bisbal 2.
9 expulsions i un penal. 2 gols en superioritat.

CN Sant Feliu: M Guarnido, P Segurana 1, J Aguilar, N Malagarriga 2, J Fernandez 1, A Martinez, A Pastor 3, L A López 1, R Marmol 1.
8 expulsions i un penal.2 gols en superioritat.

Les noies guanyen a Madrid
El CN Manresa femení de Jordi López va aconseguir els tres punts necessaris per seguir en el somni de l'ascens a la Divisió d'honor de cara a la propera temporada. El partit va començar molt bé per a les manresanes que aconseguiren situar-se fins a 0-4 en el marcador, dominant en el joc i en l'encert de cara a la porteria contaria, però mica a mica les madrilenyes aconseguiren arribar a empatar a quatre, cinc i set gols, sempre amb avantatges manresanes però sense poder marxar de manera definitiva.

Tan disputat i obert va ser el matx que en el darrer quart s'oblidaren les defenses i ambdós sets aconseguiren doblar els gols anotats fins a aquell moment, 4 per les de la capital de l'estat i 5 per les catalanes.
Bon partit un cop més de la portera cristina Terrado, amb una consolidació en l'eficàcia de Laia Muns en la boia i encert golejador i lideratge d'Anna Bisbal.

Arbitratge a càrrec de MA Lavela i ML Lombilla.

Parcials: 0-3, 2-1, 2-1, 4-5.

Alineacions i golejadores:
CN Cuatro Caminos: C Fernandez, E Armelles 2, A Savoini, D Álvarez, P Garcia 1, C Ramirez, S Carrasco, C Baringo 2, K Anttone, A Garcia, B Piñas.
1 expulsió i 2 penals. 2 gols en superioritat i un de penal.

CN Manresa: C Terrado, A Casasayas 1, M Serra, A Bisbal 4, L Muns 2, M Izquierdo, A Martínez 1, C Fargas, E Alegre 1 , IM Colorado 1.