Castellbell abastirà d'aigua la Farinera de Rellinars i Vacarisses

LaTorredePalau
11 de febrer del 2013
Els tres alcaldes formalitzant el conveni
Els tres alcaldes formalitzant el conveni | Aj. Vacarisses

Els tres alcaldes formalitzant el conveni Foto: Aj. Vacarisses

La setmana passada es va signar un conveni per l'abastament d'aigua potable a la urbanització La Farinera. Es va fer a tres bandes: l'alcalde de Vacarisses, Salvador Boada i Guàrdia, l'alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia i Moreno, i l'alcalde de Rellinars, Albert Ferrer i Martínez, ja que la urbanització afecta els àmbits territorials dels tres termes municipals.

Fins ara, el servei d’abastament domiciliari d’aigua potable a La Farinera era gestionat per l’Associació de Propietaris de la zona. L’Associació, en assemblea general, havia decidit cedir la gestió de l’abastament d’aigua potable als domicilis a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, que així ho va acceptar en Ple, posteriorment. L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, doncs, passa a prestar el servei al seu terme i, per motius tècnics i de conveniència, també en els àmbits territorials de la utbanització dels municipis de Vacarisses i Rellinars. Cal tenir en compte que les instal·lacions de captació i distribució d’aigua potable, així com els elements accessoris, es troben repartits físicament entre els tres termes municipals.

El document formalitza el conveni de cooperació entre els tres Ajuntaments per la prestació, per part de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, pel servei, així com les actuacions accessòries que hi siguin necessàries.