Les Escodines acull una exposició sobre Manresa i els Drets Humans

El dilluns, 11 de febrer, a partir de les 6 de la tarda, la ludoteca farà una tarda de portes obertes adreçada a infants de 4 a 12 anys

per Redacció, 1 de febrer de 2013 a les 13:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Des d'aquest divendres i fins a l'11 de febrer es podrà visitar al Casal de Les Escodines l'exposició "Manresa amb els Drets Humans", una proposta didàctica del programa de cooperació i el programa de participació de l'Ajuntament de Manresa, coorganitzada amb el PDC de Les Escodines.


A part d'aquesta exposició, la ludoteca de Les Escodines organitzarà el proper dilluns, 11 de febrer, una jornada de portes obertes, i una activitat per a infants relacionada amb els Drets humans, la cultura de pau i la diversitat cultural. L'activitat començarà a les 6 de la tarda, està adreçada a infants entre 4 i 12 anys, i serà dinamitzada pels responsables de l'exposició. L'objectiu de les jornades també és donar a conèixer aquest servei que s'ofereix al barri i a la ciutat.

L'exposició es podrà visitar en horari d'obertura del Casal de Les Escodines i l'activitat del dia 11 de febrer és oberta a tots els infants d'entre 4 i 12 anys del barri i la ciutat.

Per a mes informació es pot consultar el facebook de l'entitat (perfil Avve Escodines), trucant al 93 875 15 40 o enviant un correu a escodines@escodines.cat

 

Participació