El Pius celebra el seu campionat d'atletisme

Redacció
31 de gener del 2013
Foto de grup amb els esportistes de l'IES Pius Font i Quer.
Foto de grup amb els esportistes de l'IES Pius Font i Quer. | CAM
Foto de grup amb els esportistes de l'IES Pius Font i Quer. Foto: CAM

Dimecres es va viure la jornada final del 5è Campionat d'Atletisme 1er ESO de l'Institut Pius Font i Quer sota l'organització de Club Atlètic Manresa, un cop disputades les quatre jornades classificatòries on més de 120 nens i nenes van buscar un lloc per disputar les diferents finals del programa de competició.

En categoria femenina, cal destacar el triomf de Judit Sastre en els 35 metres tanques amb 5"9; així com la victòria en la final de velocitat a càrrec de Maria Martínez amb 5"2. Excel·lent, també, va ser el salt de 2,24 metres realitzat per Judith Palliso. Aida Mas va tenir un destacat registre en la cursa dels 500 metres amb 1'50"0.

En l'apartat masculí, triomfs d'Arnau Giralt en velocitat amb 4"6, i d'Adonis Ponguillo en tanques amb 5"7. Guillem Bordas es va endur el títol en el concurs de salt amb un millor intent de 2,14 metres, en un concurs de molta qualitat on 6 atletes van superar els 2,01 metres. Enric Planellas va vèncer en la final de pes al tirar la bola fins uns destacats 11,00 metres. I la final de 500 metres va ser molt competida, amb Albert Ventura que es va endur la victòria amb 1'44"0.

Queden per disputar dos campionats interns (IES D'Auro Santpedor i IES Castellet) abans que es disputin, al mes de març, les esperades finals INTER-IES (de Manresa, i de la comarca del Bages) a l'Estadi Municipal d'Atletisme El Congost, per tancar aquesta setena temporada de promoció de l'atletisme que du a terme Club Atlètic Manresa.

Resultats