Meandre exposa les millors fotos del curs de tardor a l'Anella Verda

La mostra es podrà veure a la biblioteca de l'Ateneu les Bases a partir del proper dia 31 de gener

per Redacció, 28 de gener de 2013 a les 22:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La tria de les millors fotografies de natura dels dos cursos de la passada tardor organitzats anualment per Meandre, amb suport de Plus Fresc, es podran veure exposades a la biblioteca de l'Ateneu les Bases de Manresa. Aquest any s'han triat els entorns de la riera de Rajadell i del meandre del Llobregat a Viladordis. L'exposició que es podrà veure a la biblioteca de l'Ateneu les Bases són un recull de les millors fotografies dels alumnes i es podran veure a partir del dia 31 de gener . L'entitat té la intenció de que aquesta exposició sigui itinerant.


Inauguració i presentació
La inauguració de l'exposició serà el proper dijous dia 31 a les 19 hores. Durant la presentació es farà una xerrada a càrrec de l'ambientòleg i membre de Meandre, Krhisna Sivillà i i a càrrec del reconegut fotògraf de natura Francesc Muntada. (www.sincronia.cat).


Meandre segueix apostant per a la promoció de l'ús social dels entorns naturals més propers, ús que ha de ser garant de la seva preservació.

 

Participació