Més de 300 persones al I Memorial de Mémora

L'acte s'ha celebrat a la Col·legiata Basílica de Santa Maria de la Seu i ha estat oficiada pel rector de La Seu, Mn. Antoni Boqueras Bailina

Redacció
26 de gener del 2013
Participants al 1r Memorial de Mémora, a l'hora de combregar.
Participants al 1r Memorial de Mémora, a l'hora de combregar. | Mémora
Participants al 1r Memorial de Mémora, a l'hora de combregar. Foto: Mémora

Grup Mémora, el primer grup a Espanya i Portugal de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i gestió de cementiris, va celebrar ahir a la Col·legiata Basílica de Santa Maria de la Seu, el I memorial religiós en memòria de totes les persones que ens han deixant en el decurs del 2012 a la comarca del Bages.

Mémora ha congregat més de 300 persones a la missa organitzada a Manresa. L'acte ha estat oficiat pel rector de La Seu, Mn. Antoni Boqueras Bailina, durant la cerimònia, la Capella de Música de La Seu, va interpretar peces musicals que va concloure amb el Virolai.

Grup Mémora ofereix els memorials religiosos en record de les persones difuntes i com a suport a les famílies en uns moments tan difícils. S'organitzen a diverses ciutats com a resposta a les més de 45.000 famílies que cada any dipositen la seva confiança a Mémora.

Grup Mémora també ofereix acompanyament al dol a través de Psikered, la Xarxa nacional de psicòlegs professionals especialitzats de Mémora. A més, patrocina l'edició de llibres sobre la mort i el dol: "Viatge a Tànatos", "El buen duelo", "el nen dels estels" i documentals com: "Te acompañamos", entre d'altres. També ofereix la gestió de la memòria amb serveis com la "Crònica d'un adéu" o la "Crònica d'una vida", amb la finalitat de mantenir viu el record i l'empremta que ha deixat entre els familiars i amics. També patrocina l'exposició itinerant d'Art i Cultura Funerària Mémora "L'altra cara de la vida", que ja ha visitat nombroses ciutats, s'instal·larà el proper 14 de març al Museu Comarcal de Manresa. L'exposició anirà acompanyada de conferències i activitats per a escolars i per al públic en general.

Tot això respon a una intensa política de Responsabilitat Social del grup i al propòsit de satisfer i ajustar-se a les noves necessitats de les famílies.