Les escoles podran reciclar plantes que no es venen

Meandre i Kentia presenten el projecte "Revivim plantes a les escoles de Manresa"

per Redacció, 21 de gener de 2013 a les 21:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Alumnes de 4t d'ESO de l'institut Lluís de Peguera fent feines de jardineria. Foto: Meandre

L'entitat  ecologista Meandre, la floristeria Kentia i l'Institut Lluís de Peguera, comencen el projecte pilot "Revivim plantes a les escoles de Manresa". La floristeria Kentia, amb la col·laboració i assessorament de Meandre, ha reciclat algunes plantes i arbustos que no tenien sortida al mercat donat que no tenen prou qualitat estètica, però en canvi poden tenir finalitats educatives en els instituts i escoles. Els alumnes de quart d'ESO de l'Institut Lluís de Peguera aquesta setmana han replantat i fet reviure una quarantena de plantes, cedides per Kentia, a les jardineres del patí de l'institut.


L'objectiu del projecte és no haver de llençar les plantes per la impossibilitat de fer-les reviure i, a més, els alumnes aprenen a plantar-les, a cuidar-les i vesteixen d'un entorn molt més agradable al pati.

Kentia i Meandre volen fer extensiu el projecte a d'altres escoles que ho demanin i a altres empreses relacionades amb el món de la jardineria.

 

Participació