Ja s'han renovat més de 800 carnets bonificats del bus urbà

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) recorda que els títols expedits abans del 2012 de la T-social només es podran utilitzar fins el proper 28 de febrer

Redacció
21 de gener del 2013

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Manresa ha engegat a molt bon ritme la campanya de renovació dels carnets bonificats del bus urbà (T-social) i en aquests moments en porta més de 800, el que suposa gairebé el 20% del total de carnets que s'expedeixen a la ciutat.

La campanya de renovació dels carnets bonificats es va iniciar el 7 de gener passat i es recomanable que els usuaris i usuàries sol·licitin una cita prèvia a través del telèfon 010 per fer més àgil i evitar esperes innecessàries per fer aquests tràmits.

Els títols del bus urbà expedits abans del 2012 quedaran sense efecte a partir del 28 de febrer i cal renovar-los abans d'aquesta data. L'objectiu de l'Ajuntament de Manresa és que en finalitzar aquest termini s'hagin renovat entre el 85 i el 90% del títols, que representen gairebé la totalitat dels usuaris habituals d'aquest servei. Tot i això, posteriorment s'atendran els usuaris esporàdics, les pèrdues i altres incidències a les que s'anirà donant resposta d'acord amb les necessitats concretes de cadascú.

Els usuaris hauran d'acreditar que compleixen els requisits per continuar sent beneficiaris de la bonificació aportant la documentació requerida o bé signant una declaració responsable. Els titular del carnet que no hagin recollit la targeta de validació de l'any 2012 es donaran de baixa automàticament, encara que la podran tornar a sol·licitar amb el mateix procediment previst per als nous usuaris.

Els que siguin titulars d'un carnet expedit durant l'ant 2012 només caldrà que demanin la targeta de validació de l'any 2013 abans del 28 de febrer perquè les target es magnètiques per validar dins l'autobús caduquen el darrer dia del mes de febrer de l'any següent a la seva expedició.