Agatha Christie, al club de lectura de la biblioteca de Sant Joan

Aquest dijous a les 7 de la tarda

Redacció
17 de gener del 2013

Dijous, 17 de gener, a les 7 de la tarda, la biblioteca Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada acull el Club de lectura - Tertúlia Especial Agatha Christie. La tertúlia girarà a l'entorn de la novel·la d'Agatha Christie "Se anuncia un asesinato". Es comptarà amb la presència de l'escriptora Josefina Llauradó que aproparà l'obra d'aquest referent de la novel·la policíaca com és l'Agatha Christie, com també, donarà pautes clares de com interpretar una novel·la. Condueix el Club Gal·la García Casarramona. Gratuït. Obert a tothom.

Així mateix, fins el 19 de gener, segueix a la biblioteca l'exposició "El tió solidari". Un entranyable conte de Nadal dibuixat per la Roser Rojas i Simats amb textos d'en Joan Ros. Dedicat al Pere Carbonell que durant molts i molts anys l'ha anat explicant a les escoles de Sant Joan de Vilatorrada i on la mateixa Roser s'hi ha inspirat.

Aquest conte explicat de boca a orella s'ha fet realitat gràcies a la màgia dels dibuixos de la Roser i a la creativitat d'en Joan que l'ha adaptat als entorns i als espais del municipi de Sant Joan de Vilatorrada. Una selecció de contes inèdits realitzats i dibuixats per Roser Rojas i Simats.

Es podrà visitar a la Biblioteca Cal Gallifa en horari de biblioteca: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h. tarda, i, dijous i dissabtes, de 10.00 a 13.00 h. matí.