Serra, nou cap de gabinet de Benestar Social i Família

El manresà torna de Canàries, on hi ha estat vivint per motius professionals des de març de 2011

per Redacció, 13 de gener de 2013 a les 19:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Alexis Serra, en el centre, entre Toni Llobet i Valentí Junyent. Foto: Pere Gendrau

El cap del Grup Municipal de CiU de la passada legislatura a l'Ajuntament de Manresa ha tornat de Canàries, on hi vivia per qüestions professionals, per fer-se càrrec del gabinet de la Conselleria de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Alexis Serra serà cap del gabinet, es cuidarà de coordinar-lo com a unitat d'assistència i suport a la Consellera Neus Munté. D'aquest Gabinet hi pengen l'Oficina de Relacions Institucionals, l'Oficina de Comunicació, l'Oficina de Protocol i l'Oficina de la secretaria de la Consellera.


Cal recordar que Alexis Serra va ser cap del Grup Municipal de CiU la passada legislatura des de la dimissió de Josep Vives per dedicar-se íntegrament a la gestió del Bàsquet Manresa. Per a les eleccions municipals de 2011, CiU va triar Valentí Junyent per encapçalar la llista dels nacionalistes per Manresa, que, des del primer moment, va incloure Serra en el seu equip de treball. Poc després, però, el març de 2011, Alexis Serra va rebre una oferta professional que l'obligava a traslladar-se a viure a les Illes Canàries i l'impossibilitava per anar a la llista de CiU per Manresa.

 

Participació