Entranyable suport d'acompanyament en el dol

Jordi Biel
06 de gener del 2013
Els artistes, tots plegats, a dalt de l'escenari.
Els artistes, tots plegats, a dalt de l'escenari. | Jordi Biel
Els artistes, tots plegats, a dalt de l'escenari. Foto: Jordi Biel

Sota el lema "És Reis i hi ha una cadira buida a casa", el teatre Kursaal va acollir divendres un concert solidari en benefici del Servei d'acompanyament en el dol, un espai que acompanya, acull, abraça i escolta el dolor de les persones quan se'ls mor un ésser estimat.

La platea del teatre estava gairebé plena per seguir un concert amb artistes de diferents estils. Va encetar el concert Celeste Arias, i tot seguit la manresana Laura Vall amb el seu grup The Controversy va fer entrar la gent en calor, sobretot a l'interpretar "L'Estaca" de Lluís Llach; a continuació Pep Sala va cantar entre d'altres el conegut tema "Boig per tu" que va ser corejat pel públic. Cesc Freixas va continuar el recital i va delectar el públic amb la cançó que va popularitzar la sèrie de TV3 "La petita rambla del Poble Sec"; i per cloure l'espectacle va arribar l'actuació més esperada pels joves, el grup de pop-rock català Amelie .

El concert va resultar molt entranyable i va comptar amb gent de totes les edats i representants polítics locals, com l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent.