La manresana Siena s'alia amb Zotikos

Redacció
06 de gener del 2013
Quico Maños i José Luís Buenache.
Quico Maños i José Luís Buenache. | Siena
Quico Maños i José Luís Buenache. Foto: Siena

L'Associació manresana SIENA, que té com a missió la promoció de l'envelliment actiu i l'autonomia personal, ha firmat un acord de col·laboració amb l'empresa Zotikos, SL per tal de realitzar projectes conjunts i compartir coneixements i recursos. Zotikos, amb seu a Barcelona, gestiona projectes de foment de l'autonomia personal en persones que pateixen dependència, discapacitat i/o situacions socials que dificulten l'ús dels drets personals i de ciutadania. Està dirigida per Quico Mañós, reconegut expert en la matèria.

D'aquesta manera, SIENA i Zotikos pretenen cooperar per millorar el seu posicionament respecte els sectors públic i privat, a nivell nacional i internacional, per tal d'esdevenir un referent en la millora de la qualitat de vida de les persones. "Ambdues aglutinem professionals d'àmbits diversos i compartim valors i filosofia de treball", explica José Luis Buenache, de SIENA. Buenache assegura que l'acord firmat "dóna continuïtat formal als vincles de confiança que hem establert durant el 2012, Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional".

Més col·laboració público-privada
Entre els continguts del document també figuren, entre altres objectius, el foment de la col·laboració público-privada en els àmbits de suport i atenció a les persones, i accions comunicatives de sensibilització vers l'objecte social compartit entre les dues organitzacions.

La cooperació establerta no limitarà la llibertat d'acció de SIENA i Zotikos com a entitats independents en l'àmbit de les seves competències.