Detenen tres homes que es barallaven a Manresa

Els fets van succeir el dia 28 de desembre a les 4 de la matinada entre el Passeig i la Muralla del Carme

Redacció
31 de desembre del 2013

Cap a les 4 de la matinada del divendres 28 de desembre Mossos d'Esquadra van rebre avís que hi havia 3 persones barallant-se entre el Passeig Pere III i la Muralla del Carme de Manresa. Quan va arribar la primera patrulla va separar els tres homes, en aquell moment un estava estirat al terra mentre altres dos el colpejaven amb un cinturó i puntades de peu.

Es va intervenir el cinturó i un d'ells va llençar una navalla intentant que no fos vista, però es va poder recuperar. Els tres homes presentaven cops i algun d'ells ferides que sagnaven. Un tenia un tall al front presumptament realitzat amb una navalla, un altre tenia diferents ferides facials i l'altre el canell fracturat. Els mossos van esperar que el SEM arribés i fes una valoració de les ferides que presentaven els tres homes. Dos d'ells van ser traslladats a l'hospital per ser atesos i un d'ells va ser atès al mateix lloc. Els mossos van detenir en primer moment Omar MR, de 24 anys, nacionalitat espanyola, amb antecedents i veí de Manresa. Posteriorment, unes hores després quan ja disposaven de l'alta, es van detenir els altres dos homes, Ferran GM, de 29 anys, nacionalitat espanyola, amb antecedents i veí de Guardiola de Berguedà i Jose Luis SA, de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona. Tots tres acusats d'un presumpte delicte de lesions.
 
El dia 29 de desembre els tres detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Manresa qui va decretar la llibertat amb càrrecs per a tots ells.