Detingut per conducció temerària després de fer pintades nazis

Va ser soprès mentre feia les pintades per la Policia Local i va fugir en cotxe a alta velocitat i circulant en sentit contrari per diversos carrers fins que va perdre el control del turisme

Redacció
28 de desembre del 2012
Pintades contra l'independentisme.
Pintades contra l'independentisme. | PLM
Pintades contra l'independentisme. Foto: PLM

Als voltants de les 0.00 hores del dia 28 de desembre, una patrulla de la policia local va veure un vehicle aturat, amb els llums apagats, al túnel que travessa la via al Font dels Capellans.

Quan els agents s'hi van acostar, el vehicle va iniciar la fugida de forma sobtada, va xocar contra la paret de túnel i va fer virolles i derrapades. En aquells moments va iniciar una fugida a gran velocitat, amb els llums apagats, sense respectar les prioritats de pas a les cruïlles i circulant per direcció prohibida per diversos carrers. Fins i tot va estar a punt d'atropellar una família en un pas de vianants.

La persecució va desenvolupar-se pels carrers Sabadell, Fra Jacint Coma i Galí, Montcau en sentit contrari, Llevant en sentit contrari, Germà Isidre i Camí del Grau, lloc on el conductor va perdre el control del vehicle en separar-se les quatre rodes del terra degut a la gran velocitat i un desnivell a la via.

Un cop aturat, el conductor va manifestar que havia estat pintant esvàstiques i d'altres pintades de simbologia nazi i contra l'independentisme, i que en veure que s'acostava una patrulla, es va espantar i va fugir.

Al detingut, Daniel MM, de 29 anys i veí de Manresa, se li va imputar un delicte Contra la Seguretat del Trànsit i va ser denunciat a la Ordenança de Civisme per fer pintades.

Una altra de les pintades realitzades pel detingut. Foto: PLM