Marina Rosell cantarà Moustaki a Sant Fruitós

Durant la Festa Major d'Hivern, el proper dissabte 19 de gener

Redacció
17 de desembre del 2012
'Marina Rosell canta Moustaki' diumenge al Kursaal
'Marina Rosell canta Moustaki' diumenge al Kursaal
'Marina Rosell canta Moustaki' per la Festa Major d'Hivern de Sant Fruitós

El proper mes de gener, el Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós acollirà un espectable musical de primer nivell en el marc dels actes de la Festa Major d'Hivern 2013. La popular cantant Marina Rossell presentarà el seu darrer treball "Marina Rossell canta Moustaki", en un concert que es farà el dissabte 19 de gener a les 10 del vespre. La cantant catalana estarà acompanyada pels músics Xavi Lloses (piano i teclats) i Eduard Iniesta (Guitarra).

L'excel·lent acollida rebuda pel CD de Marina Rossell amb cançons de Georges Moustaki, que ha superat ja els 27.000 exemplars venuts, està impulsant la prolongació de la gira empresa amb la seva presentació mesos enrere.

Marina Rossell presenta un concert espectacle ple de tendresa, un cant a l'amor i l'amistat, en el que combina les cançons més conegudes del seu darrer treball "Marina Rossell canta Moustaki" amb temes del seu repertori clàssic.

Les entrades es posaran a la venda el proper dilluns 17 de desembre a l'àrea de cultura de l'ajuntament (C/ Padró, 74), i també es podran reservar per telèfon al 938788031 (feiners de 9 a 14 hores) o per al mail [email protected] El preu de l'entrada anticipada és de 15 €, i el dia del concert serà de 18 €.