L'Associació Musical Castellet porta a escena els Pastorets

per Redacció , 17 de desembre de 2012 a les 10:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Pastorets tornen a Castellet. Foto: AMC

De la mà de l'Associació Musical Castellet, el proper Nadal a Sant Vicenç de Castellet, es tornarà a reviure les aventures d'en Lluquet, Rovelló, Satanàs, Llucifer i els altres, a partir de l'adaptació que ofereix l'entitat; aquest any al voltant de l'actualitat més viva a Catalunya, la proposta educativa del ministre d'educació i les diferents pressions que viu el poble català.
 


Els Pastorets, un any més han volgut viure, reflexionar i adaptar-se a l'actualitat, aquesta vegada ben marcada per un munt de canvis i barbaritats socials i culturals.
 

Els Pastorets de Sant Vicenç es podran veure a la sala polivalent de Cal Soler, a la plaça Generalitat, els propers dies:

  • Diumenge 30 de desembre 18h.
  • Divendres 6 de gener a les 19h.

L'Associació Musical Castellet, adherida a la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, és l'encarregada, des de 1984, de portar a escena les tradicionals representacions dels pastorets, que a partir de les seves adaptacions i modificacions ha fet passar una bona estona al públic assistent durant les festes nadalenques. Es tracta d'una entitat infantil i juvenil dedicada, des de 1974, a l'educació de la música i la cultura a partir del lleure a Sant Vicenç de Castellet.
 
Les entrades es poden comprar a la mateixa taquilla dues hores abans de cada representació, o anticipades a Calçats Milán (c/ Castellet, 15).

 

Participació