El Deyse venç sense problemes al Sevilla B (14-7)

15 de desembre del 2012
El juvenil del CN Manresa, Kevin Lenard.
El juvenil del CN Manresa, Kevin Lenard. | F. Silvestre
El porter, Kevin Lenard, va tornar a fer un gran partit. Foto: F. Silvestre

El Deyse no va trobar rival en el CW Sevilla B. Els locals, sortint a per totes van aconseguir un primer parcial de 5-0 que ja indicava quin podia ser el desenllaç del matx. Després d'aquest repòquer inicial els bagencs no van afluixar el ritme i a la meitat del matx s'arribava amb un eloqüent 9-2.

Sense angoixes en el marcador Carles Sanz, el tècnic local, va anar fent canvis i proves, que van permetre mantenir el mateix ritme i superioritat en el joc en el tercer quart, tancat amb una altre parcial favorable de 4-2, com el del segon període.

Amb la feina feta el relaxament va arribar al set local, la qual cosa van aprofitar els andalusos per apuntar-se el darrer quart per 1-3.

Cal destacar la bona actuació del porter bagenc Kevin Lenard i l'encert golejador dels joves Eudald Martinez i Oriol Muns, mostra de la seva progressió i assentament en l'equip absolut.

Els manresans van tenir un bon percentatge en jugades de superioritat un 60%, al convertir tres de cinc, mentre que van desaprofitar dos dels tres penals de que van disposar. Els visitants van fer dos gols de sis jugades de superioritat.

Parcials: 5-0, 4-2, 4-2, 3-1.

Arbitratge a càrrec de M T Pascual i E Benedí

Alineacions i golejadors:
CN Manresa Deyse: K Lenard, A Iranzo, E Casasayas, A Vilarasau 1, Eudald Martinez 2, O Muns 3, D Dorado, J Martinez 3, C Andrés, M Bisbal 3, J López 1, A Izquierdo 1.
CW Sevilla B: JM Sanchez, A Martín 1, C Abad 1, D Blanco, C Soria, JF López, J López, I Carbajo 1, LM Baeza, D Garcia 2, B Ferrón 2 i M A Blanco.

Les noies s'aprofiten del CNC Alcorcón
El CN Manresa femení es va fer un fart de gols davant d'un rival dèbil que nomes va tenir un braç que pugues incomodar la portera bagenca Cristina Terrado.

El primer quart va ser un recital golejador tancat amb un resultat de set de tennis 6-1, cosa que es repetiria en el segon període, 6-0. Cal destacar que en el primer període de joc van anotar per part bagenca sis jugadores diferents, i el que és més difícil de veure, una de les dianes va ser a càrrec de la portera Cristina Terrado. En el segon la varietat també va ser dominant però Anna Bisbal va trencar la norma anotant dos gols.

Amb la feina feta les de Jordi López van treure el peu del gas i van firma dos parcial idèntics de 4-1, amplis però lluny dels sis gols de cada un dels dos període inicials.

L'amplitud del resultat va permetre donar minuts a totes les jugadores i va treure transcendència a les errades en els penals per part d'ambdós equips.

Excessiu protagonisme dels arbitres en un partit plàcid, set penals no és habitual, ni que un equip tan clarament superior es vegi penalitzat amb gairebé les mateixes personals que l'inferior.

El CN Manresa va convertir en gol dos de les tres jugades de superioritat de que van disposar, per cap les madrilenyes de cinc que van disposar. Les bagenques van convertir en gol tres dels cinc penals que els van atorgar els col·legiats, per un de dos les castellanes.

Arbitratge a càrrec de MT Pascual i E Benedí.

Parcials: 6-1, 6-0, 4-1, 4-1.

Alineacions i golejadores:
CN Manresa: C Terrado, 1, P Abellán 3, A Casasayas 3, M Serra 1, A Bisbal 4, M Izquierdo 1, A Martínez 3, A Cèsar, N Sala, E Alegre 3, IM Rodriguez 1, M Marcuello.
Esparta CNC Alcorcón: R de Pablos, V Martín, L Moreno, MC Azuenaga, B Olivares, S Elizalde, L Pérez 3, L Mateo, M Uribe, E Aparício.