Tirs lliures amb... Fernando Peñarrubia

Un perfil diferent per a la següent entrega de Tirs lliures amb... En aquesta ocasió, un persona amb un bagatge molt gran dins el club. Fernando Peñarrubia, delegat de l'equip durant molts anys, actualment de baixa, contesta el nostre particular qüestionari. Tant de bo que l'optimisme de la primera resposta esdevingui realitat

Xavier Sucarrats Palà
11 de desembre del 2012
Fernando Peñarrubia.
Fernando Peñarrubia. | Xavier Sucarrats
Fernando Peñarrubia. Foto: Xavier Sucarrats  

- Com valores la temporada de l'Assignia Manresa?
- D'entrada estem una miqueta per sota per circumstàncies que s'han donat de pretemporada. Han faltat quatre jugadors per poder conjuntar bé l'equip i, a més, les lesions no ens estan respectant. Sobretot amb el Javi Rodríguez. I això fa que no no pugui acabar de tant bé com ha funcionat fins ara. Estic convençut que d'aquí a un parell de setmanes la cosa canviarà.

- On es pateix més? A la banqueta com a delegat o des de la graderia?
- Per desgràcia, es pateix més en el meu cas des de la grada. Ja fa dos anys que estic de hooligan, d'espectador a la grada i es pateix molt més perquè quan estàs a la banqueta ets dins i ho vius d'una altra manera. Des de la grada és molt dur i es pateix molt.

- Aquesta setmana l'actualitat ha vingut marcada per la llei que vol imposar el ministre José Ignacio Wert. Què en penses de la normativa que vol imposar el ministre?
- Primer, li trauria el nom de ministre a aquesta persona. Una persona que fa això no es mereix ser ministre a cap país. I segon, penso que, tal i com està la situació actual, sense importar el color, el què no es pot fer cada quatre anys és "mano jo, canvio l'educació, manes tu, tornem-la a canviar". Això és una irresponsabilitat molt gran.