Glòria Casaldàliga: «El bisbe Pere està bé però preocupat»

La neboda del bisbe emèrit Pere Casaldàliga ha subratllat que el seu oncle, de 84 anys i amb Parkinson, ha decidit marxar no només per la seva seguretat sinó també per la de les persones que el cuiden

Redacció
09 de desembre del 2012

Glòria Casaldàliga, ha explicat al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio, amb Sílvia Cóppulo, que dissabte a la tarda va parlar per telèfon amb el seu oncle i que l'ha vist "bé i tranquil", malgrat les circumstàncies que l'han fet fugir de Sâo Felix, a l'estat brasiler de Mato Grosso, per la intensificació de les amenaces de mort que rep pel fet de defensar els drets dels indígenes.

La neboda del bisbe Casaldàliga ha afirmat que el seu oncle vol que "aquesta situació s'acabi com més aviat millor" i que "té moltes ganes de tornar a casa seva, amb els seus, a Sâo Felix". A Catalunya no hi tornarà "ja ho tenim digerit", ha afegit.

Glòria Casaldàliga, que és membre de l'Associació Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga Barcelona-Catalunya, diu que la policia brasilera li ha recomanat que marxés. "Li van oferir poder-se quedar a casa però amb una vigilància molt forta i a ell no li va semblar bé", ha afirmat.

Àudios: