Arans, onzè Premi Simeó Selga

L'entitat rebrà els beneficis obtinguts en el Concert de Reis que tindrà lloc el 6 de gener al Teatre Kursaal

Redacció
07 de desembre del 2012

L'Associació per a la Reeducació Auditiva dels Nens Sords, ARANS, ha obtingut l'onzena edició del Premi Simeó Selga que atorga el Rotary Club Manresa-Bages. Mitjançant aquest guardó el Rotary ofereix suport econòmic a un projecte d'interès social promogut per una entitat de la comarca.

ARANS és una entitat sense ànim de lucre dedicada, des dels seus inicis l'any 1968,  a l'atenció d'infants sords. Al llarg de més de 40 anys la seva trajectòria ha evolucionat per atendre a totes les persones, de qualsevol edat, que presentin alguna dificultat amb la parla, el llenguatge o la veu. El Projecte d'atenció a les persones amb dificultats auditives i/o logopèdiques sense recursos és la iniciativa guardonada amb la que ARANS vol atendre a tothom qui ho necessiti.

ARANS atén anualment entre 65 i 75 casos, però la realitat actual amb falta d'ajudes i subvencions està posant en perill l'atenció que ofereix no només a usuaris del Bages sinó de tota la Catalunya central. I és que aquesta entitat és la única del territori que disposa d'un centre de reeducació auditiva i logopèdica equipat amb el material necessari i amb un equip de professionals especialitzat.

Concert de Reis
El Rotary Club Manresa-Bages entregarà aquest premi en el decurs del Concert de Reis que tindrà lloc el diumenge, 6 de gener a les 19.00 hores, al Teatre Kursaal de Manresa i que anirà a càrrec de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Un any més, l'objectiu és intentar omplir totes les butaques del teatre ja que els beneficis que s'obtenen d'aquest concert serveixen com a dotació econòmica pel premi Simeó Selga.

Les localitats per al concert es poden adquirir, per 24 euros, a les taquilles del Teatre Kursaal, per telèfon 93 872 36 36 o mitjançant la web www.kursaal.cat. A més, enguany, amb l'objectiu d'aconseguir ampliar la dotació econòmica del premi, es disposa d'una FILA 0. Per això, tothom qui hi vulgui col·laborar, pot fer aportacions al número de compte de Catalunya Caixa: 2013 6010 13 0201330508. Aconsellem que en fer l'aportació s'hi faci constar el nom, a no ser que es vulgui quedar en l'anonimat.