Dilluns es farà el primer taller sobre comerç electrònic a la Cambra

Tindrà lloc a les 3 de la tarda i va especialment adreçat a petites empreses, comerços i empreses de serveis

Redacció
05 de desembre del 2012

La Cambra iniciarà dilluns vinent dia 10 el cicle de dos tallers sobre comerç electrònic, que tenen per objectiu ajudar les petites empreses a conèixer les eines on line de què disposen per vendre els seus productes. El taller começarà a les 3 de la tarda i és gratuït. S'adreça especialment a petites empreses, comerços i empreses de serveis que vulguin iniciar-se en el comerç electrònic.

La sessió serà conduïda per Jordi Argelich, consultor en màrqueting digital i solucions TIC, professionalment dedicat a ajudar les empreses en processos d'internacionalització a través d'internet. S'hi explicaran els principals avantatges del comerç electrònic com a nou canal de venda i com a eina per obrir nous mercats, tant nacionals com internacionals. Es treballaran, també, les claus per tenir èxit al comerç electrònic i s'exposaran casos d'èxit d'empreses que l'hagin implantat en la seva estratègia de venda.

Per participar al taller cal inscriure's trucant al telèfon de la Cambra (93 872 42 22) o bé enviant un correu electrònic a [email protected]. El taller tindrà continuïtat el dilluns 17 de desembre, amb una sessió en què es presentaran diferents plataformes de comerç electrònic. Les persones que hi estiguin interessades poden fer tots dos tallers o bé un dels dos de manera independent.

Aquest projecte és fruit d'un acord entre la Cambra i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, que té per objectiu apropar el comerç electrònic a les petites empreses.