El waterpolo manresà continua sumant victòries

El Deyse va guanyar l'Escuela de Waterpolo de Zaragoza per 13-6, i les noies del CN Manresa van imposar-se al CN Cuatro Caminos per 13-4

02 de desembre del 2012

El Deyse es va imposar sense problemes a un rival nou en la categoria que es va mantenir en la lluita pel partit fins al tercer quart, ja que els dos primers es resolgueren amb parcials mínims per als manresans, 3-2, i 2-1, anotats, els gols de casa, per part de Joan Martinez, dos, Alberto Iranzo, Marc Bisbal i Alex Izquierdo; però el tercer quart es va resoldre amb un 5-1 a favor dels de Carles Sanz, amb gols d'Eloi Martínez, dos, Joan Martínez, Marc Bisbal i el capità Alex Izquierdo, que posaven el marcador en 10-4, una distancia insalvable pels aragonesos. Amb tot decidit el darrer període també va ser per als bagencs, aquest per 3-2, els tres gols anotats pel veterà Jordi López.

Pas ferm dels locals per assentar-se en la zona de lluita pels llocs d'honor de la classificació. Bon partit del bloc amb una defensa que reforça el bon moment del porter Kevin Lenard, amb un atac potent que té en el seu deure millorar les jugades de superioritat, ja que no ha transformat en gol cap de les quatre de que ha disposat durant el partit.

El partit es podria haver sentenciat abans en el cas de que la diferencia en l'apartat de jugades tàctiques no hagués estat tan desequilibrat, ja que mentre els visitants, a la meitat del partit, havien aconseguit convertir en gol tres de quatre superioritats, els de Carles Sanz havien fet un zero de tres.

Bon arbitratge a càrrec de JJ Aymerich i L Pérez.

Parcials: 3-2, 2-1, 5-1, 3-2.

Alineacions i golejadors:
CN Manresa Deyse: Kevin Lenard, A Iranzo 1, E Casasayas, A Vilarasau, A Blanco, O Muns, E Martínez 2, J Martínez 3, C Andrés, M Bisbal 2, J López 3 i R Gonzalez.
Escuela de WP de Zaragoza: M Murillo, I Jimenez, C Ezquerra, C Murillo 1, M Barrios 1, D Blas 1, L Palos 1, A Martín 1, F Plou, A Lahuerta, V Lázaro 1, F Tejero i G Marco.

Les noies golegen el CN Cuatro Caminos (12-4)
L'equip de Jordi López va mostrar el seu acoblament i possibilitats davant el CN Cuatro Caminos madrileny, equip que no va poder fer res per evitar que des del primer quart les locals els passessin per sobre com una locomotora. El primer parcial de 3-0, amb gols de Eva Alegre, Anna Bisbal i Paula Abellan, ja era un presagi del que seria la resta de partit. Amb una segura Cristina Terrado sota els pals, els gols van anar pujant a la casella del CN Manresa, mentre que les de la capital de l'estat tenien moltes dificultats per superar la bona defensa bagenca. El segon parcial va ser de 3-2, amb gols de les de casa obra de Paula Abellan i dos d'Anna Bisbal. Amb el partit ben encaminat els dos darrers parcials van ser una confirmació del bon joc i eficàcia de les del CN Manresa que anotaren dos parcials victoriosos de 3-1, i 4-1. Els gols d'aquesta segona part del matx anotats per Paula Abellan 2, Anna Bisbal, Laia Muns 3 i Ariadna Martinez.

Arbitratge a càrrec de JJ Aymerich i L Pérez que assenyalaren tres exclusions i dos penals a les jugadores locals, curiosament els dos penals a la portera bagenca. A les madrilenyes els assenyalaren Quatre exclusions i un penal.

Parcials: 3-0, 3-2, 3-1, 4-1.

Alineacions i golejadores:
CN Manresa: C Terrado,P Abellan 4, A Casasayas, M serra, A Bisbal 4, L Muns 3, M Izquierdo, A Martínez 1, C Fargas, N sala, E Alegre 1, A Cèsar, M Marcuello.
CN Cuatro Caminos: C Ferrandiz, E Armellas, 1, M Hoyuelos, D Alvarez 2, P Garcia, A Savoini, S Carrasco, C Baringo 1, K Attonne, M Gómez, B Piñas.