Esquitxos bagencs en la trama de corrupció urbanística de Sabadell

L'empresa manresana Tesila, una de les dues principals accionistes de Vantourex, que va construir el Sabadell Parc Empresarial, està essent actuament investigada

LaTorredel Palau.cat
28 de novembre del 2012
Obres del Sabadell Parc Empresarial a càrrec de Vantourex.
Obres del Sabadell Parc Empresarial a càrrec de Vantourex. | Informativos.net
Obres del Sabadell Parc Empresarial a càrrec de Vantourex. Foto: Informativos.net 

Els Mossos d'Esquadra van entrar a l'Ajuntament de Sabadell dimarts per un possible cas de corrupció urbanística. El cos policial va desplegar un ampli dispositiu al Vallès Occidental el qual va suposar registres no només al consistori sabadellenc sinó també a Montcada, així com també a les seus de la Federació de Municipis o a la seu del Consorci de Turisme del Vallès Occidental. La jornada es va saldar amb 12 detinguts i més d'una vintena d'imputats per un cas de presumpte corrupció urbanística.

La Fiscalia Anticorrupció està investigant els suposats delictes en el desenvolupament urbanístic de Sabadell Parc Empresarial , on s'hi troben empreses com Leroy Merlin o Ikea. Les obres de construcció d'aquest parc van córrer a càrrec de l'empresa Vantourex.

Vantourex és una societat creada l'any 2002 i participada majoritàriament per dos companyies catalanes: el grup d'inversions i gestió Tesila (de la família Bonvehi, constructors de la comarca del Bages) i Provasa (grup de desenvolupament i promoció immobiliària de Caixa Sabadell, ara Unnim).

Imputen Manuel Bustos per corrupció

L'alcaldessa de Montcada, també imputada

Mossos a la seu del PSC de Barcelona

Quan el PSC parlava de #corrupciu

Esquitxos a Terrassa del cas de corrupció

Registren l'Ajuntament de Sabadell

Dani Fernández, encartat per la trama

El PSC de Navarro, sense número 2

La tarda més fosca al PSC