ERC Bages celebra l'elecció de Guiteras com a diputat

Els republicans es mostren satisfets dels resultats obtinguts tant al Bages com al país

Redacció
27 de novembre del 2012
Dionís Guiteras, nou diputat per ERC al Parlament.
Dionís Guiteras, nou diputat per ERC al Parlament. | ERC
Dionís Guiteras, nou diputat per ERC al Parlament. Foto: ERC

Esquerra Republicana de Catalunya al Bages ha volgut agrair la confiança donada per la ciutadania el passat diumenge i que s'ha traduït en un resultat molt destacable situant-se com a segona força política a Manresa, al Bages i a Catalunya. La comarca serà representada per Dionís Guiteras, alcalde de Moià.

El president d'ERC al Bages, Lluís Oliveras, ha mostrat la seva satisfacció per la consolidació de la formació com a segona força comarcal i ha volgut destacar l'elecció de Guiteras, que representarà el territori al Parlament de Catalunya. Per a Oliveras, "el creixement d'ERC reforça indubtablement el procés cap la independència que viu Catalunya, ja que el sobiranisme esdevé per primer cop majoritari en tot l'espectre ideològic del Parlament de Catalunya".

El president comarcal també ha assenyalat que "els resultats posen de manifest que els objectius nacionals i els objectius socials són indestriables: la independència és necessària per millorar la qualitat de vida de la nostra ciutadania i poder afrontar la crisi amb garanties; i les polítiques socials són necessàries per assolir un consens social cap a la independència".

En relació a la nova etapa iniciada amb el nou Parlament escollit, Oliveras creu que "ara toca responsabilitat i tota l'ambició nacional i social per fer avançar el país cap a la llibertat".

Arxivat a