Noies i nois del waterpolo manresà perden a domicili

Redacció
24 de novembre del 2012
Els ceutís del CN Caballa van ser molt superiors als manresans.
Els ceutís del CN Caballa van ser molt superiors als manresans. | CNM
Imatge d'arxiu del Deyse CN Manresa. Foto: CNM

Els jugadors del Deyse Manresa es van veure superats (11-7) en tota regla per un CN Sant Feliu pletòric que va tenir en el boia, Pau Segurana, el seu jugador clau. Als quatre gols anotats cal afegir-hi que condicionés la defensa manresana. El Deyse només va anar per davant en el gol inicial, abans de caure en una baixada anotadora que el portà a que en la meitat estès tot decidit pels locals que dominaven 7-2.

Clau per aquesta derrota ho va ser desaprofitar fins a quinze jugades de superioritat, la qual cosa va fer posar nerviosos als jugadors manresans, mentre potenciava la seguretat dels locals. Aquesta combinació va fer que la feina incansable i sense caure en cap moment en el desànim per part del CN Manresa, aconseguint fins a disset jugades de superioritat ben treballades, al no convertir-se en gol rebessin el càstig habitual en el mon de l'esport, el que perdona ho paga.

Cal destacar el retorn sota els pals de Rubén Gonzalez després de dues temporades retirat i que el gols visitants es repartissin entre sis jugadors, cosa sempre positiva.

Arbitres: Toni Muntané i Gonçal Zegri. Van assenyalar 17 expulsions als jugadors locals de les que només dues les van convertir en gol els de Carles Sanz, per nou exclusions i un penal als manresans, convertint el penal i dos gols en superioritat els del Baix Llobregat.

Parcials: 3-1, 4-1, 2-3, 2-2.

Alineacions i golejadors:
CN Sant Feliu: G Vicente, A Gómez, P Segurana 4, J Aguilar 3, N Malagarriga, N Arquero 1, J Fernandez 1, A Martinez 2, A Pastor, Luis A López, R Marmol, E Tardio..
CN Manresa: R Gonzalez, A Iranzo, E Casasayas 1, A Vilarasau, O Muns, O Rey 2, J Martínez 1, C Andrés 1, M Bisbal 1, J López 1, E Martínez 1.

Les noies perden a l'Hospitalet
El CN Manresa femení es va veure superat pel CN Hospitalet per 11-8; un equip potent reforçat per jugadores expertes i de categoria com podem ser Sonia Rebordosa i Yurema Sábio, la tècnica de la FCN que demostra a la pràctica el que ensenya em el CAR de Sant Cugat. Elles amb quatre gols cadascuna són les que van decidir la sort del matx.

Les manresanes van plantar cara fins a ben entrat el tercer quart, quan per dues ocasions es situaren a un sol gol de diferencia, 6-5 i 7-6, però el saber fer de les locals va fer que dominessin aquesta situació de risc i asseguressin uns punts importants en la lluita pels llocs capdavanters de la classificació.

Ambdós equips van tenir un baix nivell d'aprofitament de les jugades de superioritat, doncs les manresanes només en van convertir una de nou en gol, mentre que les locals es quedaven sense anotar en aquest apartat del joc. Això sí les del Baix Llobregat van ser capaces d'anotar onze gols en joc, xifra inusual i que no es pot permetre en el waterpolo actual si vols guanyar un partit.

La feina de la boia feia que en baixar a ajudar en el marcatge els llançaments poguessin ser precisos i superessin a la jove Cristina Terrado.

Arbitratge a càrrec de MT Pascual i David Dominguez. Van assenyalar nou expulsions a jugadores locals de les que les manresanes en van convertir una en gol per sis a les bagenques, las quals van ser defensades totes amb èxit

Parcials: 2-3, 4-1, 3-2, 2-2.

Alineacions i golejadores:
CH Hospitalet: H Rodríguez, S Rebordosa 4, Y Sábio 4, L Domenech, E Pinel, A Peiró, S Andrés, M Cercadillo,R Maldonado 1, E Murillo, L Mato, H Fusté 2.
9 expulsions . Tots els gols de jugada.
CN Manresa: C Terrado, P Abellan 1, A Casasayas 2, M Serra, A Bisbal 2, L Muns, M Izquierdo, C Fargas 1, N Sala, E Alegre 2, IM Rodríguez i A Cèsar.