Sarsuela al Kursaal dins el cicle «Majors de 65 anys»

La Companyia TOC presenta "El duo de l'africana" dimecres a la Sala Gran del Kursaal

Redacció
20 de novembre del 2012
La Companyia TOC presenta 'El duo de l'africana'
La Companyia TOC presenta 'El duo de l'africana'
La Companyia TOC presenta 'El duo de l'africana'

Dins els espectacles programats per aquesta temporada pels majors de 65 anys, arriba la segona obra. Serà dimecres, 21 de novembre a les 6 de la tarda, amb la sarsuela "El duo de l'africana" interpretada per la Companyia TOC (Terrassa Òpera Còmica).

Una humil companyia d'òpera es prepara per cantar l'Africaine (L'africana) de Giacomo Meyerbeer. El roí empresari Querubini té com a lema estalviar al màxim i no pagar a ningú. El tenor, un jove de bona família fugit de casa, està bojament enamorat de la soprano, l'Antonelli, "una andalusa graciosa i rica". Aquest coqueteig desperta la gelosia de l'empresari i de la filla d'aquest, que es fon pel jove tenor i que esclatarà amb un gran conflicte, però finalment Querubini troba una solució salomònica.

La companyia TOC (Terrassa Òpera Còmica) ens presenta aquesta divertida sarsuela de petit format. Una nova versió, amb un punt de sàtira i amb un gran component còmic tal i com apunten els seus autors que garanteix l'entreteniment de l'oient.

Les entrades per l'espectacle es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (93 872 36 36) i per internet ( www.kursaal.cat ). El preu de les localitats serà de 6 euros per als majors de 65 anys, i de 20€ (15€ Carnet Galliner).