Doble victòria de waterpolo contra el CN Caballa de Cèuta

Redacció
17 de novembre del 2012
Els ceutís del CN Caballa van ser molt superiors als manresans.
Els ceutís del CN Caballa van ser molt superiors als manresans. | CNM
Imatge d'arxiu del Deyse Manresa contra el CN Caballa. Foto: CNM

El CN Manresa Deyse es va apuntar el primer triomf en la competició en la seva estrena a la piscina manresana contra el CN Caballa de Ceuta. Els de Carles Sanz, després d'un primer quart igualat en el que els de Ceuta inauguraren el marcador, a la meitat del segon període van prémer l'accelerador per passar d'un 2-3 a un 6-3, amb el que s'arribà a l'equador del matx. Aquest parcial de 5-2 va fer mal als visitants que sense saber com trobar el rumb, amb els seus dos millors jugadors, el boia Francisco Molina i el xutador Jesús Barreiro, completament anul·lats, van veure com els bagencs s'apuntaven de nou el parcial, en aquesta ocasió per 3-1, que feia que el marcador s'eixamplés fins el 9-4 que gairebé sentenciava el matx.

Amb tot decidit el darrer període va servir perquè els atacs, amb les defenses relaxades, anotessin fins a vuit gols, repartits a l'igual per cada equip.

Gran partit del porter local Kevin Lenard, molt segur i amb mostres de categoria, un Oscar Rey que ben ajudat per l'estratègia del seu tècnic anul·là al germà petit de Guillermo Molina, una "molé" que tot i els quatre gols que va anotar va estar per sota de les seves possibilitats. Encert golejador de Jordi López que anotà fins a cinc gols i encara va disposar de més oportunitats en un partit de gran treballador en el que va desenvolupar diferents funcions tàctiques; i per finalitzar amb els de casa, bon retorn de Joan Martinez, anotant tres gols i donant seguretat al conjunt manresà.

Arbitratge a càrrec d'Armando Basilio que va assenyalar quatre exclusions i un penal als de casa, per sis i un penal als del nord d'Àfrica.

Parcials: 1-1, 5-2, 3-1, 4-4.
Alineacions i golejadors:
CN Manresa Deyse: K Lenard, A Iranzo 1, E Casasayas, A Vilarasau, A Blanco, O Muns, O Rey, J Martinez 3. C Andrés 1, M Bisbal 1, J López 5, A Izquierdo 2 i Eloi Martinez.
CN Caballa: A Villada, A Dorado, Jaime Barreiro, Jesús  Barreiro 2, J León, F Molina 4, M Ortega, JM Martínez, JL Arostegui 1, R Dorado 1, V Campos.

Les noies també guanyen a les nord-africanes
El CN Manresa femení va tenir un debut prometedor en la Lliga Nacional 2012-13 imposant-se de manera clara al CN Caballa ceutí per 14-4.

Les manresanes reforçades per les quatre incorporacions del CN Sabadell van jugar un partit còmode, en el que les visitants només van aguantar fins a la meitat del segon període, quan del 4-3 es passà al 8-4 amb que s'arriba a al meitat del matx.

En la represa les de Jordi López van millorar la defensa i van aconseguir que la porteria defensada per Cristina Terrado quedés a zero.

Les bagenques mostraren bones maneres, amb una Paula Abellán imparable, autora de sis gols, ben acompanyada en la faceta golejadora per Anna Bisbal amb tres gols i l'altre boia Laia Muns amb dues dianes. Els altres gols els anotaren les dues esquerranes, Mireia Izquierdo i Alba Casasayas i el restant Eva Alegre.

L'equip es mostra complet en totes les facetes, encara que l'acoblament es millorable.

Arbitratge a càrrec de M Massegú i A Basilio que van assenyalar tres exclusions i dos penals a les de casa per tres exclusions i tres penals a les visitants.

Parcials: 4-2, 4-2, 3-0, 3-0.
Alineacions i golejadores: CN Manresa: C Terrado, P Abellán 6, A Casasayas 1, M Serra, A Bisbal 3, L Muns 2, M Izquierdo 1, A Martínez, C Fargas, N Sala, E Alegre 1, I Rodriguez i A Cèsar.
CN Caballa: B Ruiz, I Morales, T Mora, P Bernal 2, P Gonzalez, M Piñero, A Soto, I Sillero, A Cerillo 1, A Gonzalez i C Ramos1.