El Clika't de CentralCat s'acomiada diumenge amb una festa infantil

Durant l'exposició de les clàssiques figures de plymobil han passat més de 2.500 visitants

Redacció
16 de novembre del 2012

La primera Fira del Playmòbil de la Catalunya central, Clicka't, tanca portes aquest diumenge a les vuit del vespre després de quinze dies d'intensa activitat. I ho farà amb un balanç de 2.500 visites fins a aquest dijous, xifra a la qual caldrà afegir les persones que s'acostin fins a les instal·lacions del Central Cat, a Sallent, durant aquest darrer dissabte i diumenge d'obertura de l'exposició.

La fira s'acomiada amb un gran fi de festa que començarà a les 10 del matí amb un seguit d'activitats adreçades als infants, a banda de l'oportunitat de gaudir d'una oferta d'articles de playmòbil que comercialitzaran les parades de joguines, de gormaderies i també de tatuatges de purpurina que hi seran presents.

L'activitat als castells inflables començarà a les 12 del migdia i s'allargarà fins a les dues de la tarda. Simultàniament, i durant tot el matí, els nens i nenes podran deixar la seva emprempta artística a l'asfalt del Central Cat en el marc del repte Click'art. L'objectiu és que dibuixin a terra les seves creacions de Playmòbil de manera que es puguin arribar a veure des de l'aire.

Els resultats dels concursos que el Central Cat ha organitzat en el marc de la Click'at es faran públics a les sis de la tarda. Es tracta del Primer Concurs de Diorames i del de cartells, que han mobilitzat centenars d'estudiants arreu del Bages.

Finalment, l'endemà al matí es farà el sorteig del lot de productes de Playmòbil entre tots els visitants a la mostra a partir de les butlletes que s'hagin anat dipositant a la urna del Central Cat.