El Conseller Recoder visita el barri surienc de Salipota

Redacció
16 de novembre del 2012
El conseller Lluís Recoder, l'alcalde Josep Maria Canudas i altres representants institucionals, durant la visita al barri de Salipota.
El conseller Lluís Recoder, l'alcalde Josep Maria Canudas i altres representants institucionals, durant la visita al barri de Salipota. | AjSú
El conseller Lluís Recoder, l'alcalde Josep Maria Canudas i altres representants institucionals, durant la visita al barri de Salipota. Foto: AjSú

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, ha visitat aquest divendres la Casa de la Vila i el barri de Salipota, acompanyat per l'alcalde Josep Maria Canudas i altres representants institucionals. A Salipota, responsables de l'Associació de Veïns han parlat amb el conseller sobre diferents temes d'interès per al barri.

L'objectiu de la visita era tractar qüestions relacionades amb el departament de Territori i Sostenibilitat amb els responsables municipals i la junta de l'entitat veïnal. A la seva arribada a la Casa de la Vila, el conseller ha estat rebut per l'alcalde i ha signat al Llibre d'Honor de la vila.

Posteriorment, Lluís Recoder, Josep Maria Canudas i els representants institucionals presents s'han desplaçat a peu des de la Casa de la Vila fins a Salipota, on han visitat el Grup Sant Sebastià, l'esplai del barri i la pista poliesportiva. Els representants de l'Associació de Veïns en la visita han estat la presidenta de l'entitat, Mònica Navarro, i Xavier Liaño.

En la visita, també hi han participat el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Súria, Joan Castellà, el diputat bagenc David Bonvehí i el secretari d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, entre d'altres persones.

Arxivat a