«Ull de peix» porta la interacció artística a Manresa

Vuit artistes de diferents disciplines es posaran a disposició del públic aquest diumenge a la Peixera

per Pere Fontanals, 16 de novembre de 2012 a les 20:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tres dels organitzadors d''Ull de peix' amb els membres del grup Outdoor. Foto: Pere Fontanals

Vuit artistes de diferents disciplines es posaran a disposició del públic aquest diumenge a les 6 de la tarda a la Peixera tot donant un tast del seu art i responent les consultes i comentaris que els puguin dirigir. Aquesta és la proposta que presenta com a estrena a Manresa el col·lectiu "Ull de peix" que està format per vuit persones joves que volen donar a l'expressió artística un servei en doble sentit. Per una banda, una plataforma on els artistes puguin mostrar el seu talent, i de l'altra, un espai on el públic pugui conèixer nous valors i interactuar-hi.


Per a que el format de l'acte sigui àgil, cada un dels vuit artistes tindrà aproximadament deu minuts per mostrar el seu treball i després s'obrirà un torn d'intervencions del públic que podran preguntar o fer apreciacions. Després dels quatre primers es farà un descans, i es finalitzarà amb els quatre artistes restants.

Els organitzadors esperen que aquesta primera experiència, que és inèdita a Manresa, i allà on ells en tenen coneixement, tingui un bon resultat per a que se'n pugui celebrar una segona d'aquí a un temps, de fet, segons assegura un dels organitzadors, Xus Casasampera, "pràcticament ja tenim els vuit artistes per fer-ne una segona edició" de l'"Ull de peix".

"Ull de peix" té un bloc a http://ulldepeixmanresa.wordpress.com , són presents a facebook, a twitter i a youtube i tenen l'adreça de correu electrònic ulldepeixmanresa@gmail.com al què s'hi poden dirigir aquells artistes que vulguin mostrar el seu art.

A la presentació també hi ha assistit uns dels artistes que participaran en aquest primer "Ull de peix", que són el grup de música Outdoor, compost per Laura Santamaria i Sergi Gamisans, que tot i que tenen temes propis, interpretaran sobretot versions instrumentals. Els Outdoor ja han actuat a festes de petit format i participaran en aquest "Ull de peix" amb voluntat d'ampliar la seva experiència.

Per començar, els vuit artistes que aquest diumenge mostraran el seu treball a la Peixera són:

  • Outdoor (Sergi Gamisans i Laura Santamaria): Música
  • Gisela Romaní: Contes
  • Victòria Casasampera: Fotografia
  • Rosa Alonso: Il·lustració
  • Laia Martínez: Música
  • David Sánchez: Relats curts
  • Aina Sallés: Pintura
  • Lluís Romaní: Art social

 

Participació