Junyent es reuneix amb els alcaldes de l'Eix Diagonal

Redacció
09 de novembre del 2012
Els alcaldes de les quatre capitals de l'Eix durant la inauguració de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú.
Els alcaldes de les quatre capitals de l'Eix durant la inauguració de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú. | AjM
Els alcaldes de les quatre capitals de l'Eix durant la inauguració de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú. Foto: AjM

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha convidat les altres tres capitals de l'Eix Diagonal -Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i Igualada- a treballar plegades "per afavorir la cohesió territorial i l'equilibri econòmic i polític de Catalunya".

Durant la seva intervenció a la inauguració de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú, l'alcalde ha recordat que "estem a punt de celebrar el primer aniversari de l'obertura de l'Eix Diagonal" i que aquest acte inaugural era "una nova oportunitat de trobar-nos, de reforçar la relació entre ciutats, de posar en valor un lligam territorial que ens enllaça amb més força gràcies a aquesta nova infraestructura".

Abans de la inauguració, Valentí Junyent ha fet una visita a la fira acompanyant l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i els alcaldes de Vilafranca del Penedès, Pere Regull; i Igualada, Marc Castells. El recorregut ha finalitzat en l'estand conjunt que representa els quatre ajuntaments de les capitals que uneix l'Eix Diagonal.

Precisament, l'alcalde de Manresa, ha destacat que "la presència conjunta en aquesta Fira és un factor més per reivindicar el nostre paper en el conjunt del país". Finalment, ha convidat als assistents a l'acte inaugural "a aprofundir en el coneixement de Manresa, una ciutat amb una atractiu comercial i turístic inqüestionable, una ciutat que us rebrà encantats i com us mereixeu".