Tret de sortida a la campanya electoral

La campanya electoral de les eleccions autonòmiques del 25 de novembre comença amb la tradicional enganxada del primer cartell (inclou fotos dins de la notícia)

Redacció
09 de novembre del 2012
576_1352419958Totes
576_1352419958Totes
CiU ha tingut l'expedició més nombrosa en aquesta estrena de campanya. Foto: Pere Fontanals

Totes les formacions menys el PP han sortit aquesta mitjanit de divendres -una mica abans de mitjanit, si hem de ser sincers- a empasquinar Manresa i els municipis del Bages i fer la tradicional fotografia de candidats i polítics locals enganxant el "primer" cartell de la campanya que comença aquest dia 9 i que acabarà el 25 de desembre amb les eleccions autonòmiques.

ERC i Solidaritat Catalana han triat la plaça Sant Domènec per fotografiar-se. El PSC ha jugat a casa amb la foto al balcó de la seva seu de la carretera de Cardona. CiU ha enganxat dos primers cartells. Un a la plaça Catalunya i l'altra a la plaça Independència per mostrar la seva clara voluntat sobiranista. ICV-EUiA també ha triat la plaça Catalunya per proximitat amb la seva seu al carrer Saclosa. Finalment, la CUP ha decidit enganxar el cartell a l'oficina principal de CatalunyaCaixa, antiga Caixa Manresa, al Passeig Pere III. El PP no ha complert amb la tradició ni tampoc no ha sortit a enganxar cartells.

Cristòfol Gimeno i Sònia Díaz, aguanten el cartell del PSC al balcó de la seu del partit. Foto: PSC

ICV-EUiA han començat l'enganxada a plaça Catalunya. Foto: ICV

Membres d'ERC pengen el cartell a la plaça Sant Domènec. Foto: Pere Fontanals

Solidaritat Catalana també ha triat la plaça Sant Domènec per començar a enganxar cartells. Foto: Pere Fontanals

Els membres de la CUP han triat l'oficina principal de CX a Manresa per començar a penjar cartells. Foto: Pere Fontanals