Comença el Programa de Suport a les Famílies de Súria

Redacció
31 d'octubre del 2012
Xerrada sobre la importància de la comunicació.
Xerrada sobre la importància de la comunicació. | AjSú
Xerrada sobre la importància de la comunicació. Foto: AjSú

Una xerrada sobre la importància de la comunicació en l'àmbit familiar va donar inici al nou cicle d'activitats del Programa Municipal de Suport a les Famílies, que es perllongarà durant els mesos de novembre i desembre. L'acte va comptar amb una assistència de més d'una vintena de persones.

Aquesta primera xerrada, titulada "Conec el meu fill?", va estar centrada en la comunicació i l'escolta activa. Les properes activitats tractaran sobre els canvis en els infants de 10 a 12 anys, la dinamització de les juntes d'AMPA, l'autoestima en l'adolescència i l'ús de les tecnologies de la comunicació en aquestes edats.

En l'inici de l'acte, la regidora d'Educació, Ana Pérez, va explicar que amb aquest cicle es reprenen les activitats del Programa Municipal de Suport a les Famílies, després del parèntesi del curs passat. Ana Pérez també va agrair la col·laboració de les AMPA per a la posada en marxa d'aquesta nova edició.

El desenvolupament de la primera xerrada, celebrada divendres, 26 d'octubre, va anar a càrrec de la psicòloga clínica Elvira Puig, de l'associació Ventijol (Barcelona). En la seva intervenció va destacar la importància d'una comunicació proactiva que estigui basada en els valors de l'afecte i el respecte. També es va referir a la necessitat d'evitar actituds negatives per tal que s'acabin traslladant als fills i filles.

El Programa Municipal de Suport a les Famílies és organitzat per les àrees de Benestar Social, Educació i Joventut de l'Ajuntament, amb la col·laboració de les AMPA de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat, i Sagrat Cor de Jesús, de l'institut Mig-Món i de l'Escola Municipal de Música. El cicle té el suport de la Diputació.

Arxivat a