Mar Serra portarà el seu instrumental «Opus I» a la Mediterrània

Redacció
27 d'octubre del 2012
Mar Serra serà una de les primeres artistes de la 15 Fira Mediterrània
Mar Serra serà una de les primeres artistes de la 15 Fira Mediterrània
Mar Serra serà una de les primeres artistes de la 15 Fira Mediterrània

Mar Serra serà una de les primeres artistes a interpretar en la 15a edició de la Fira Mediterrània. El dijous 8 de novembre, a les 11 del matí, a la carpa Showcases de la Llotja professional de la fira presentarà el seu primer disc com a líder, l'"Opus I", acompanyada de Joan Vidal a la bateria, Lluna Aragón al violí i Franco Molinari al contrabaix, amb temes inèdits i originals. Amb una sonoritat d'arrels profundament mediterrànies, Mar Serra explora la fusió de la música contemporània escrita amb estils com el jazz i el flamenc. El poder evocador del violí, el motor del contrabaix amb la bateria i la força del piano ens descobreixen un llenguatge propi, diferent però molt proper.

Escoltar Mar Serra Grup

Mar Serra
Pianista i compositora de Barcelona especialitzada en música clàssica, contemporània, de noves tendències i experimental. Es forma entre Barcelona i Madrid amb músics com  Carmen Deleito, Josep Colom, Ramon Coll, Miquel Farré, Ferenc Rados, Andrej Jazinsky, Leonid Sintzev, Pierre Reach i Lluís Claret, obtenint el Títol Superior l'any 2001 al Conservatori del Liceu.

En el camp de la música de cambra obté el Primer Premi en el Xè Concurs de Música de Castellterçol juntament amb el violinista Albert Rodríguez l'any 2003, així com el Premi al millor duo català en el 50è Concurs Internacional Maria Canals l'any 2004.  Posteriorment forma duo amb la violoncel·lista Amaia Ruano, amb qui actua regularment en sales i Teatres de Catalunya. Forma part del grup d'Etno-fusió “Mushka”, amb el qual han estat seleccionats pel circuit estatal INJUVE 2005, i han guanyat el 1er premi en el Xè Concurs de Música Acústica Garcilaso 2005. Actua com a solista en la versió per a piano i cor de l'Òpera La vida breve de Falla l'any 2003 al Teatre de l'Aliança de Poble Nou, en l'espectacle "Somiant el Carnval dels Animals" al Teatro de la Villa de Madrid (desembre del 2006) i en l'espectacle "La Encina" estrenat en el Festival de Música y danza de Granada (juny del 2008) Finalment, treballa en el camp de la docència  en diferents escoles de Madrid i Barcelona.