La FMAI organitza dissabte la 1a Castanyada Popular

A partir de les 5 de la tarda es faran un conjunt d'activitats familiars a la plaça Puigmercadal

Redacció
24 d'octubre del 2012

Aquest proper dissabte 27 d'octubre a partir de les 5 de la tarda, la FMAI organitza la 1ª Castanyada popular. La plaça Puigmercadal, que habitualment acull la Festa Major Alternativa de Manresa, rebrà fins a les 11 de la nit famílies que vulguin gaudir de concerts, contes, danses, castanyes i moniatos.
 
Fins ara la FMAI havia celebrat actes infantils a l'estiu, per la Festa Major Alternativa, i per Nadal, però per primer cop estén els seus actes també a la tardor. La FMAI va néixer fa 4 anys per cobrir les mancances de la Festa Major Infantil oficial, i amb la idea de potenciar la cultura popular i l'ús de l'espai públic. Des de llavors no ha parat de créixer i ha obtingut una molt bona resposta.
 
Els actes començaran a les 17h, quan els germans Joan i Mireia Cirera explicaran tres contes teatralitzats. Tot seguit el grup olonenc S'Temple Bar presentaran un concert infantil, S'Temple Xics, que incorpora al seu repertori cançons ballables per als més petits. Després de contes i música vindran les danses. Una altra parella de germans, Ferran i Arnau Barrios, oferiran una animació per aprendre balls folk. Per tancar la festa, els S'Temple Bar tornaran a l'escenari per oferir un concert per a totes les edats. Les activitats s'allargaran fins les 11 de la nit. 
 
Al llarg de tota la tarda, hi haurà castanyes, moniatos, creps, biquinis, refrescos, moscatell, ratafia i sucs del moianès a preus populars.
 
La FMAI és autogestionada i compta amb el patrocini de petits comerços de la ciutat de Manresa i rodalies.