La família monoparental, explicada a mares i pares

La xerrada anirà a càrrec de Benjamí Montenegro, psicòleg clínic especialitzat en infants

Redacció
17 d'octubre del 2012

Manresa reprèn aquest dijous, 18 d'octubre, el sisè cicle de sessions informatives adreçades a pares i mares amb l'organització d'una xerrada que porta per títol "L'educació a les famílies monoparentals: reflexionem!", que anirà a càrrec de Benjamí Montenegro, psicòleg clínic especialitzat en infants i adolescents i coaching emocional. L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre a la sala d'actes de la Fundació Universitària del Bages (FUB).

Aquesta xerrada, que compta amb la participació de l'Ajuntament de Manresa, abordarà les diferents realitats educatives i emocionals que han d'afrontar les famílies monoparentals davant les exigències de les estructures socials en comparació a les biparentals.

Hi tractarà també dels límits i la selecció d'estratègies educatives més adequades a partir de recursos reals dels quals es disposa i l'establiment d'objectius com a marc de referència de la realitat d'aquestes famílies. També es parlarà de les problemàtiques més freqüents que poden viure els adults i com poder-les abordar.

El cicle de xerrades, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de primària de Manresa, les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), la Federació d'Associacions de Mares i Pares (FAMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC).