Nova passejada en cavall pel Decathlon

Redacció
15 d'octubre del 2012
Infants passejant en cavall al Decathlon.
Infants passejant en cavall al Decathlon. | Decathlon
Infants passejant en cavall al Decathlon. Foto: Decathlon

El Decathlon Manresa i l'Hípica La Cometa van repetir la matinal de la setmana passada  en la qual, a part del passeigs per a nens i nenes damunt del cavall també es podia guanyar una entrada gratuïta a La Cometa. Dissabte 13 d'octubre la sessió d'interacció amb cavalls amb passejada equina inclosa, activitats a càrrec de l'Hípica La Cometa, de Galera de Gaià, prop de Navàs, va centrar tota l'atenció al Decathlon Manresa ja que va acollir un reguitzell de nens i nenes, en total prop d'un centenar.

Amb cares il·lusionades i esperant el seu torn, els nens i les nenes que volien fer una passejada damunt la Nina i el Panxut feien cua al pàrquing de la botiga manresana, on es realitzava l'activitat equina. La Nina, euga de l'Hípica la Cometa, repetia l'experiència d'acollir els més menuts de la casa en plena ciutat, i el Panxut, tot i que li venia de nou, s'ho va prendre amb força filosofia.  

El mateix dissabte, a la tarda, en el marc d'aquesta jornada també es van decidir els guanyadors del concurs amb el premi d'una matinal gratuïta al centre de La Cometa en escollir els millors cavallets de cartró en dues categories: de 3 a 7 anys; i de 8 a 12.