Gaià camina reuneix a més de 300 caminadors

Sadurní Rovira
12 d'octubre del 2012
Participants de Gaià Camina d'enguany.
Participants de Gaià Camina d'enguany. | Sadurní Rovira
Participants de Gaià Camina d'enguany. Foto: Sadurní Rovira

Tots els pronòstics apuntaven a dia plujós la festivitat del Pilar i per això sols han estat 320 les persones les que han participat a la segona edició de Gaià Camina. Una caminada organitzada per l'Ajuntament, l'Associació de Veïns de Galera i l'Associació cultural de Gaià i on tot el benefici es destina a La Marató de TV3 que enguany es dedicarà al càncer.

La caminada, que constava de dos recorreguts, un de 10km i l'altre de 17km, estava molt ben senyalitzada i de tant en tant es trobaven cartells amb acudits referents a l'actualitat que feien somriure als participants. Als llocs d'interès hi havia plafons explicatius de l'indret. També per primera vegada una vintena de genets l'han feta a sobre del cavall.

A l'arribada els geganters de Prats engrescaven al personal, mentre en un altra parada es venien el DVD de l'any passat així com altres materials de la caminada.

Tot i que els organitzadors esperaven més gent, s'han mostrat satisfets de la participació i a la vegada recorden que si algun dels participants ha fet fotografies, poden enviar-les a [email protected], on de totes les enviades es realitzarà un DVD recordatori.