En marxa el Macro - networking al Palau Firal

L'alcalde afirma en la inauguració que el futur de l'economia i de les empreses de Manresa passa per l'especialització

Redacció
03 d'octubre del 2012
El Macro - networking compta amb 90 participants.
El Macro - networking compta amb 90 participants. | AjM
El Macro - networking compta amb 90 participants. Foto: AjM

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha dit aquest dimecres al matí durant la inauguració del Macro-networking, que se celebra al Palau Firal, que el futur de l'economia i de les empreses de la ciutat passa per l'especialització. Junyent ha obert l'acte amb un parlament en el que ha assegurat que la promoció econòmica és una prioritat de l'administració municipal i que el consistori farà costat a totes les iniciatives de negoci que ajudin al creixement econòmic.

L'alcalde ha destacat el potencial del Parc Central - Parc Tecnològic de la Catalunya central i de l'Espai Motor per poder desenvolupar un sector empresarial tecnològic a Manresa i a la comarca del Bages.

L'Ajuntament de Manresa ha organitzat, a través del CEDEM, aquesta jornada d'entrevistes curtes per tal de facilitar el coneixement i el contacte entre empresaris, professionals i emprenedors i fomentar la creació de nous negocis.

L'objectiu és que cadascun dels noranta participants inscrits aconsegueixi més de 50 nous contactes durant la jornada. En cada entrevista les empreses exposen mútuament de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col·laboració hi ha entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

Després de la inauguració a càrrec de l'alcalde i de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós; els assistents han pogut seguir la conferència "Com combinar el networking on-line i l'off-line" i, posteriorment, s'ha explicat el funcionament de la jornada. Tot seguit, s'han iniciat les rondes de contactes que continuaran durant tota la tarda. La mateixa regidora Gratacós serà l'encarregada de fer la cloenda de la jornada.