Un nou rètol informa sobre el camí de la riera d'Hortons, a Súria

Redacció
03 d'octubre del 2012
Nou rètol al camí de la riera d'Hortons.
Nou rètol al camí de la riera d'Hortons. | AjSú
Nou rètol al camí de la riera d'Hortons. Foto: AjSú

L'Ajuntament de Súria ha instal·lat al barri de Cal Trist un nou rètol informatiu sobre el camí de la riera d'Hortons, dins de les iniciatives que es porten a terme per millorar la senyalització dels indrets d'interès natural i patrimonial del municipi. El rètol substitueix un d'anterior que havia resultat malmès.

La retolació del camí de la riera d'Hortons va ser una iniciativa de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l'entitat financera CAM. A més d'oferir dades sobre aquest itinerari, al nou rètol s'ofereixen diferents recomanacions per a la conservació del seu entorn.

El camí de la riera d'Hortons connecta amb l'espai patrimonial del Samuntà, un entorn de gran riquesa natural i patrimonial per al municipi.

La reposició del rètol va coincidir amb el desenvolupament de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Una de les activitats del programa va consistir precisament en una caminada a través del Samuntà, que va tenir lloc diumenge, 30 de setembre.

Arxivat a