90 participants al Macro - networking de Manresa

La jornada d'entrevistes curtes busca facilitar el coneixement entre empresaris i els emprenedors

Redacció
02 d'octubre del 2012

L'Ajuntament de Manresa ha organitzat per a aquest dimecres, 3 d'octubre, el Macro - networking de Manresa, una jornada d'entrevistes curtes per tal de facilitar el coneixement entre empresaris i els emprenedors i fomentar la creació de nous negocis i que comptarà amb noranta participants.

La iniciativa que ha coordinat el Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) es durà a terme al Palau Firal, de 2/4 de 10 del matí a les 6 de la tarda. L'objectiu és que cada participant aconsegueixi més de 50 nous contactes durant la jornada. En cada entrevista les empreses exposaran de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col·laboració hi ha entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

A partir de les 9.30 del matí hi haurà la recepció i acreditació dels participants i la benvinguda institucional. A 1/4 d'11, es farà la conferència: "Com combinar el networking on-line i l'off-line" i, posteriorment, s'explicarà el funcionament de la jornada. Després d'una pausa s'iniciarà la primera ronda de contactes que continuarà a la tarda, després del dinar.