La Selènika de Navarcles llueix en la 24a edició

Israel Núñez, de Martorell ha estat el primer classificat amb un temps de 4h 15min 15seg. Mariona Jordà, de Sabadell, la primera dona, amb un temps de 5h 56m 46s

Redacció
30 de setembre del 2012
Sortida de la Selènika a Sant Benet de Bages.
Sortida de la Selènika a Sant Benet de Bages. | Miquel Martínez
Sortida de la Selènika a Sant Benet de Bages. Foto: Miquel Martínez 

Ni les inclemències meteorològiques ni les dures condicions del terreny després l'aiguat de dissabte al Bages, no han impedit que un total de 1.293 ciclistes de 1.380 inscrits hagin sortit aquest diumenge a les 8 del matí des del pont de Sant Benet per iniciar l'aventura de recórrer els 92 kms de la 24a edició de la marxa en BTT Selènika de Navarcles. La prova, que és una de les més populars de Catalunya i que ha ocupat a més de 200 voluntaris, destaca per la seva duresa i enguany tenia 2.500 metres de desnivell acumulat. Durant la prova, cal destacar que els abandonaments que s'han anat produint han estat majoritàriament per averia per culpa del fang.

El primer en arribar ha estat Israel Núñez (Martorell) ocupant un temps de 4:15:15, el segon amb 4:19:02, Roger Argelaguer (Manresa), i el tercer classificat, Carles Valls, amb 4:29:43 (Sant Fruitós de Bages). Mariona Jordà (Sabadell) amb un temps de 5:56:46 ha estat la primera fèmina a la meta.

Israel Núñez de 33anys ha destacat que "és el sisè any que participo a la Selènika i tenia un repte personal per fer aquesta prova". I ha afegit que "la primera vegada que hi vaig participar tenia 23 anys". Sobre la prova, Núñez ha dit que "la primera part de prova ha destacat per la seva duresa i la segona per ser molt rodadora, i un sender molt llarg i divertit a 10 quilòmetres de Navarcles".

Classificació