Sant Fruitós de Bages podrà fer us de l'Edifici de les Monges

Redacció
19 de setembre del 2012
Signatura del conveni de cessió de l'equipament.
Signatura del conveni de cessió de l'equipament. | AjSFB
Signatura del conveni de cessió de l'equipament. Foto: AjSFB

El passat ple municipal de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va aprovar el conveni que regula l'ús a favor de l'Ajuntament de l'immoble del carrer Sant Benet, 6, més conegut com "Edifici de les Monges" (antiga Escola de Sagrat Cort o escola de  les monges) propietat de la Mínima Congregació de Serventes del Sagrat Cor de Jesús, per destinar-los a usos culturals, socials i educatius.

Durant el mes d'abril, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va iniciar un protocol d'intencions dirigit a la cessió d'ús de l'edifici per destinar-lo a encabir-hi  l'escola municipal de música i arts o a altres activitats relacionades en l'àmbit de l'ensenyament, cultura i socials que va finalitzar amb la signatura d'un conveni.

Es tracta d'una cessió d'ús per a set anys gratuïta, sense pagar lloguer. L'Ajuntament haurà de fer-se càrrec del manteniment anual i realitzar les obres d'adequació de la planta baixa per poder-la destinar als fins educatius.

Al conveni es recull també l'opció de compra oferint a l'Ajuntament la possibilitat de presentar propostes i alternatives per a l'adquisició del solar i l'edificació.